19 Ağustos 2014 Salı

dıadermıne & avon makyaj temizleme ürün incelemesi detaylar

evet sevgili arkadaşlar yağmurlu bir salı gününden herkese merhabalar sizlere bugün yeni tanıştığım makyaj temizleme suyu ve avonun uzun zamandır kullanmış olduğum göz makyajı temizleyicisinden bahsedeceğim


Avon besleyici göz makyajı temizleyici :Avondan aldığım bu göz makyajı temizleyicisi şimdiye kadar kullandıklarımın en iyisi diyebilirim.  Bu ürünü uzun zamandır kullanmaktayımn yapısı kremsi işlevi çok harika göz makyajını özelliklede agır siyah bir göz makyajı yapmışsamda bu ürün tam bir kurtarıcı olmuştur.Suya dayanıklı rimelleri ve ağır göz makyajını bile gözleri tahriş etmeden ve zorlamadan hemen temizliyor.Benim gibi göz makyajınızı temizleyip ertesi sabaha temizlenmiş rimel nasıl oldu da bu kadar aktı her tarafım simsiyah oldu diyenlerdenseniz bu ürün tam size göre. 
Ben ürünü kampanyadan almıştım gayet uygun bir fiyata hergün makyaj temizledği düşünülürse şişenin hala yarısından çoğu duruyor. 
 Ürün 150ml göz makyajınızı temizlemek için pamuğa temizleyiciyi damlatıp siliyorsunuz.Bayağı bereketli bir ürün.Ürünün özelliği,cildi kurutmadan,nazikçe temizlerken göz çevresini de nemlendirmek.

Ayrıca benim gibi hassas bir cilde sahipseniz bu ürün Hipo-alerjeniktir.



Dıadermıne makyaj temizleme suyu hıgh tolerance : Bu ürünle yeni tanışmış olsamda hayran kaldığımı söyleyebilirim..Bu üründe beni çeken özelliklerden bahsedersem eğer 
Bitkisel özler içermiş olması
Parabensiz, silikonsuz ve parfümsüz olması.
Hassas ve düşük toleranslı ciltler için geliştirilmiş olması. 
Avrupa alerji araştırma vakfı ile geliştirilip test edilmiş olması. (Bazı ürünler cildime dokunabiliyor)
Ürün 200 ml olmasıyla birlikte avonun göz makyajı temizleme ürünüyle bence harika bir ikili oluşturdular.



Bu ürünler hakkında yorumlarım bu kadar sizde bu ürünlerden kullanıyorsanız sizde düşüncelerinizi benimle paylaşabilirsiniz.

Sevgiler..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder