28 Haziran 2013 Cuma

Yeni Sezonda Neler Moda ?



YENİ SEZONA DAHİL OLMANIN YOLLARI 

 2013 İlkbahar - Yaz Sezonu 

Yeni sezonda sevgili moda devleri bizler için neler hazırlamışlar, bunları da merak ediyoruz değil mi? İşte podyumdan sokak stiline uzanan, yeni sezona dahil olmanın yolları... İşte 2013 İlkbahar - Yaz Sezonu

Yeni Sezonda Moda;

1- SİYAH BEYAZ !

2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarına baktığımızda en belirgin trend aslında; siyah ve beyaz! Onlar, her zaman birbirine uyumlu bir çift, zamansız ve yersiz. Micheal Kors, Jason Wu, Marc Jacobs, Jil Sander bizler için bu ikiliyi öyle güzel kombinasyonlar ile podyumlarda sergilediler ki, üstelik bu ikiliyi bir arada kullanmakta yeni sezona ait görünmenin en kolay yolu.

Yeni Sezonda Neler Moda ?

Yeni Sezonda Moda;

2- PANTOLON CEKET !

Stella McCartney'nin oversized ceketli beyaz smokin takımından, Calvin Klein'nın cigarette pantolon takımına, Janathon Saunders'ın kırmızı takımından, Saint Laurent'in siyah smokin takımına kadar kimler kimler bu ikiliyi bu sezon podyumlarına taşımadı ki. Şimdiden bu ikiliyi montlarınızın, paltolarınızın içine giyerek yeni sezona merhaba diyebilirsiniz.

Yeni Sezonda Neler Moda ?


Yeni Sezonda Moda;

3- KALEM ETEK !

Kim istemez tabir-i caizse hem hanım hanımcık, hem sofistike, hem de aynı zamanda da seksi görünmeyi? Her gardropta olması gereken parçların başında gelen, kalem etek; Erdem, Burberry ve Roland Mourent'in 2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarının da başrolündeydi. İster yırtmaçlı, ister düz, ister desenli, canlı tonlarda ya da pastel renklerde seçip beğenip, giyinip kuşanın.

Yeni Sezonda Neler Moda ?


Yeni Sezonda Moda;

4- DERİ !

Artık vazgeçilmezimiz oldu, deri! 2013 ilkbahar yaz koleksiyonları için Marni, Mugler, Miu Miu, Rick Owens, Loewe deriden vazgeçmeyen isimlerden sadece bazıları. Kışın ikinci derimiz gibi kabul ettiğimiz siyah, gri ve kahve renklerdeki deri giysiler, bahar ile birlikte ise bizi bu sefer rengarenk karşılıyorlar.


Yeni Sezonda Neler Moda ?


 

Yeni Sezonda Moda;

5- ÇİZGİLİ !

Marc Jacobs olsun, Vivienne Westwood olsun, Micheal Kors olsun 2013 ilkbahar yaz koleksiyonlarında; ince, kalın çizgililer, enine, boyuna çizgililer ile bize sezonun en belirgin trendinin bu olduğunu söylüyorlar. Çizgili bluzlarınızı, pantolonlarınızı, eteklerinizi, elbiselerinizi gardrobunuzda en görünen yerlere yerleştirmeye başlayabilirsiniz.

Yeni Sezonda Neler Moda ?

Yeni Sezonda Moda;

6- KISA TOPUKLU AYAKKABILAR !Siz de benim gibi yüksek topuklu ayakkabılardan pek haz etmiyorsanız ama topuklu ayakkabı da olmadan olmaz diyorsanız çok şanslısınız. Çünkü 2013 ilkbahar yaz ayakkabılar tam da bize göre! Mesela Marc Jacobs, 60'lı yılların küt kısa topuklularını hem kendi koleksiyonunda hem de Louis Vuitton koleksiyonunda kullandı. Sıra bizde!

Yeni Sezonda Neler Moda ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder